what going on?
Perfect Sense

Perfect Sense

Without love there is nothing. Jan. 24, 2011 DE. GB. SE. DK. 92 Min.
Your rating: 0
7 1 vote

Video trailer

Director

Cast

Synopsis

Një shef kuzhine dhe një shkencëtare bien në dashuri kur një epidemi i heq njerëzve perceptimin e shqisave….

Perfect Sense
Perfect Sense
Perfect Sense
Perfect Sense
Perfect Sense
Perfect Sense
Perfect Sense
Original title Perfect Sense
TMDb Rating 6.8 359 votes

Similar titles