what going on?
Paid in Full

Paid in Full

The American Dream... Their way. Oct. 25, 2002 United States 97 min Min. R
Your rating: 0
10 1 vote

Video trailer

Synopsis

BAZUAR NË NJË HISTORI TË VËRTETË! Një djalë nga Harlemi, i detyruar të përballen me skenën e drogës në vitin 1980, ndërton një perandori të paligjshme, vetëm duke u treguar i ndërgjegjshëm. Por sa vështirë do të jetë për ta krijuar dhe për ta mbajtur këtë perandori dhe a do të zgjasë shumë kjo?

Paid in Full
Paid in Full
Paid in Full
Paid in Full
Paid in Full
Paid in Full
Paid in Full
Paid in Full
Paid in Full
Original title Paid in Full
IMDb Rating 7.1 8,464 votes
TMDb Rating 6.5 69 votes

Similar titles