what going on?
Over the Top

Over the Top

Some fight for money... Some fight for glory... He's fighting for his son's love. Feb. 13, 1987 United States 93 min Min. PG
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Cast

Sylvester Stallone isLincoln Hawk
Lincoln Hawk
Robert Loggia isJason Cutler
Jason Cutler
Rick Zumwalt isBob Hurley
Bob Hurley
David Mendenhall isMichael Cutler/Michael Hawk
Michael Cutler/Michael Hawk
Bruce Way isJohn Grizzly
John Grizzly
Sam Scarber isHarry Bosco
Harry Bosco
Chris McCarty isTim Salanger
Tim Salanger
Allan Graf isCollins
Collins

Synopsis

Linkoln Hauku (Fajkoi) është një kamionist që bën mundje dore për të fituar para, në mënyrë që të rindërtojë jetën e tij. Pas vdekjes së gruas, të cilën e ka braktisur 10 vjet më parë, ai përpiqet të rregullojë marrëdhëniet me të birin. Mes luftës me gjyshin e djalit dhe përpjekjes për të bërë për vete të birin, do t’i duhet të kalojë shumë sfida…

Over the Top
Over the Top
Over the Top
Over the Top
Over the Top
Over the Top
Over the Top
Over the Top
Over the Top
Original title Over the Top
IMDb Rating 5.7 41,943 votes
TMDb Rating 5.8 409 votes

Similar titles

The Nile Hilton Incident
Kickboxer: Retaliation
The Commuter
West of Her
Murder on the Orient Express
Racer and the Jailbird
Bleeding Steel
V.I.P.
The Stray
Hammer of the Gods
Diverge
Sabotage