Oblivion

Oblivion

Earth is a memory worth fighting for Apr. 10, 2013 USA PG-13
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Synopsis

Një veteran i caktuar për të mbledhur burimet e Tokës fillon të dyshojë për atë që di për misionin e tij dhe për veten.

Oblivion
Oblivion
Oblivion
Oblivion
Oblivion
Oblivion
Oblivion
Oblivion
Oblivion
Oblivion
Original title Oblivion
IMDb Rating 7.0 389,280 votes
TMDb Rating 6.3 3582 votes

Similar titles