what going on?
Nitro Rush

Nitro Rush

Aug. 31, 2016 Canada 96 Min.
Your rating: 0
10 1 vote

Video trailer

Synopsis

“Gjejmë Maksin në burg, pas humbjes së gruas së tij të re.
Kur mëson se djali i tij Theo është punësuar nga një organizatë
kriminale, Maxi do rrezikojë gjithçka për ta shpëtuar.
Ndjekjet e tij me makina dhe aftësitë atletike provojnë të jenë shumë të vlefshme.”

Nitro Rush
Nitro Rush
Nitro Rush
Nitro Rush
Nitro Rush
Original title Nitro Rush
IMDb Rating 5.1 208 votes
TMDb Rating 7 3 votes

Similar titles

Men in Black II
Hanna (2011)
Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid
Burnout 2
True Memoirs of an International Assassin (2016)
Fury
Phantom Detective (2016)
Railroad Tigers
Sniper: Legacy
World War Z
Vengeance (2009)
Fast & Furious 6