what going on?
Mortdecai

Mortdecai

Sophistication Has a Name. Jan. 21, 2015 UK, USA R
Your rating: 0
10 1 vote

Video trailer

Director

David Koepp
Director

Cast

Johnny Depp isCharles Mortdecai
Charles Mortdecai
Gwyneth Paltrow isJohanna Mortdecai
Johanna Mortdecai
Ewan McGregor isInspektor Alistair Martland
Inspektor Alistair Martland
Paul Bettany isJock Strapp
Jock Strapp
Olivia Munn isGeorgina Krampf
Georgina Krampf
Jonny Pasvolsky isEmil Strago
Emil Strago
Michael Culkin isSir Graham Archer
Sir Graham Archer

Synopsis

Pasi ngatërrohet me disa rusë, me MI5 britanike, gruan e tij të nervozuar dhe një terrorist ndërkombëtar, Chalie Mortdecai (Johnny Depp),një tregëtar arti dhe një gjysëm mashtruesi, duhet të kaloj përmes gjysmës së globit dhe të gjejë një picturë të vjetër e cila thuhet se përmban një kod, ku fshihet ari nazist. Dhe për këtë ai është i armatosur vetëm me sharmin dhe pamjen e tij joshëse.

Mortdecai
Mortdecai
Mortdecai
Mortdecai
Mortdecai
Mortdecai
Mortdecai
Mortdecai
Mortdecai
Mortdecai
Original title Mortdecai
IMDb Rating 5.5 48,117 votes
TMDb Rating 5.4 645 votes

Similar titles

The Mortal Instruments: City of Bones
Bad Santa 2 (2016)
Pride and Prejudice and Zombies
Batman and Harley Quinn
I Don’t Feel at Home in This World Anymore
Kung Fu Hustle
Detention (2011)
Bad Santa
The Girl Next Door
Cheeky (2000)
Dumb and Dumber To
Resident Evil: Afterlife