what going on?
Middle School: The Worst Years of My Life (2016)

Middle School: The Worst Years of My Life (2016)

Rules aren't for everyone Oct. 07, 2016 USA 92 Min. PG
Your rating: 0
9.5 4 votes

Video trailer

Director

Steve Carr
Director

Cast

Griffin Gluck isRafe Khatchadorian
Rafe Khatchadorian
Rob Riggle isCarl aka the Bear
Carl aka the Bear
Andrew Daly isPrincipal Dwight (as Andy Daly)
Principal Dwight (as Andy Daly)
Adam Pally isMr. Teller
Mr. Teller
Retta isIda Stricker
Ida Stricker

Synopsis

“Shkolla e Mesme: vitet më të këqija të jetës sime” : Adoleshentit të urtë dhe shumë krijues Rejf Katçadorian i ka ka ardhur në majë të hundës me manitë e shkollës së tij për rregullat aq sa kjo dëmton çdo lloj kreativiteti. I dëshpëruar për të ndryshuar gjërat, Rejf dhe shoku i tij i ngushtë krijojnë një plan: të thyejnë çdo rregull të shkollës dhe t’i nxjerrin fëmijët nga frerët.

Middle School: The Worst Years of My Life (2016)
Middle School: The Worst Years of My Life (2016)
Middle School: The Worst Years of My Life (2016)
Original title Middle School: The Worst Years of My Life
IMDb Rating 5.8 704 votes
TMDb Rating 5.3 11 votes

Similar titles

Small Crimes
Neighbors
Skiptrace
Yogi Bear (2010)
Zootopia
Everything Must Go
Grown Ups 2
Think Like a Man Too
The Interview
Burnout 2
Minions
Blended