what going on?
Lapland Odyssey

Lapland Odyssey

A couple of variables Oct. 15, 2010 FI. 92 Min.
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Cast

Synopsis

Një komedi rreth Jahne, një burrë që bën një jetë parazitare. Inaria, e dashura e tij, i jep një ultimatum: ai duhet t’i blejë asaj një aparat digjital deri në agim ose ajo do të largohet. Jahne niset në një aventurë me dy miqtë e tij. Në rrugën e tyre drejt qytetit të Rovaniemit, Jahne dhe miqtë e tij përballen me shumë sfida, pengesa dhe tundime.

Lapland Odyssey
Lapland Odyssey
Lapland Odyssey
Lapland Odyssey
Lapland Odyssey
Lapland Odyssey
Lapland Odyssey
Original title Napapiirin sankarit
TMDb Rating 6.6 32 votes

Similar titles