what going on?
Lapland Odyssey 2

Lapland Odyssey 2

A couple of new variables Sep. 30, 2015 Finland 87 min Min. 1h27min
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Cast

Timo Lavikainen isRäihänen
Räihänen
Miia Nuutila isMarjukka
Marjukka
Kari Ketonen isPikku-Mikko
Pikku-Mikko
Kari Hietalahti isKittilän runkkari 2
Kittilän runkkari 2

Synopsis

Jahne dhe shokët e tij nisin një aventurë te re. Nisen të festojnë, por përfundojnë duke kërkuar Lumin, vajzën e Jahneit, e cila humbet vazhdimisht. Ndërkohë Inaria po shijon një mbrëmje te këndshme larg shtëpisë.

Lapland Odyssey 2
Original title Napapiirin sankarit 2
IMDb Rating false 1,223 votes
TMDb Rating 6.9 8 votes

Similar titles