what going on?
Kingsglaive: Final Fantasy XV

Kingsglaive: Final Fantasy XV

Jul. 09, 2016 Japan PG-13
Your rating: 0
10 1 vote

Video trailer

Director

Cast

Aaron Paul isNyx Ulric (Voice)
Nyx Ulric (Voice)
Sean Bean isRegis Lucis Caelum CXIII (Voice)
Regis Lucis Caelum CXIII (Voice)
Lena Headey isLunafrena Nox Fleuret (Voice)
Lunafrena Nox Fleuret (Voice)
Adrian Bouchet isDrautos (Voice)
Drautos (Voice)
Greg Blackford isLuche Lazarus (Voice)
Luche Lazarus (Voice)
Liam Mulvey isLibertus Ostium (Voice)
Libertus Ostium (Voice)
Andrea Tivadar isCrow (Voice)
Crow (Voice)
Edward Saxby isArdyn Izunia (Voice)
Ardyn Izunia (Voice)
Go Ayano isニックス・ウリック
ニックス・ウリック
Go Ayano isニックス・ウリック(声のみ)
ニックス・ウリック(声のみ)

Synopsis

Mbreti Regis, i cili mbikëqyr territorin e Lucis, urdhëron trupën ushtarake të tij për të mbrojtur mbretërinë nga planet e mbretërisë së Niflheim për të marrë Kristalin e Shenjtë. Kristal i cili i jep fuqi dhe magji mbretërisë së Lucis.

Kingsglaive: Final Fantasy XV
Kingsglaive: Final Fantasy XV
Kingsglaive: Final Fantasy XV
Original title Kingsglaive: Final Fantasy XV
IMDb Rating 7.2 4,167 votes
TMDb Rating 7 34 votes

Similar titles

Yogi Bear (2010)
Warcraft
Tom and Jerry: Spy Quest
Mechanic: Resurrection (2016)
Batman and Harley Quinn
Black Sea
Man of Steel
Legend of the Fist: The Return of Chen Zhen (2010)
The Great Wall (2016)
Boyka: Undisputed 4
The Lion King
Bounty Hunters