what going on?
Jurassic World

Jurassic World

The park is open. Jun. 09, 2015 USA PG-13
Your rating: 0
10 2 votes

Video trailer

Synopsis

Njëzet e dy vjet pas ngjarjeve të Jurassic Park (1993), ishulli Nublar tani përmban një park dinosaurësh plotësisht funksional, Jurassic World, i parashikuar fillimisht nga John Hammond. Pas 10 vitesh funksion dhe normat e vizitorëve në rënie, u krijua një atraksion i ri për të rizgjuar interesin e vizitorëve në një mënyrë të tmerrshme.

Jurassic World
Jurassic World
Jurassic World
Jurassic World
Jurassic World
Jurassic World
Jurassic World
Jurassic World
Jurassic World
Jurassic World
Original title Jurassic World
IMDb Rating 7.0 421,709 votes
TMDb Rating 6.6 5026 votes

Similar titles

Babylon A.D.
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
Die Hard: With a Vengeance
The Gunman
Initial D (2005)
Dragonheart 3: The Sorcerer’s Curse
Pixels
Harbinger Down
Assassin’s Creed (2016)
Hero
Attila
Rudhramadevi