what going on?
In Order of Disappearance

In Order of Disappearance

Feb. 21, 2014 Norway, Sweden 115 Min. R
Your rating: 0
10 1 vote

Video trailer

Synopsis

Qytetari i nderuar Nils pastron borën në dimrin e egër norvegjez. Kur djali i tij vritet gabimisht, Nils vendos të veprojë, duke ndezur kështu, një luftë ndërmjet gangsterit vegjetarian “Konti” dhe bosit së mafies serbe, Papa.

In Order of Disappearance
In Order of Disappearance
In Order of Disappearance
In Order of Disappearance
In Order of Disappearance
In Order of Disappearance
Original title Kraftidioten
IMDb Rating 7.2 11,400 votes
TMDb Rating 6.8 88 votes

Similar titles

The Incredible Hulk
Fright Night 2: New Blood
Fright Night 2: New Blood
X-Men: Apocalypse
Blood Diamond
Mechanic: Resurrection (2016)
Avengers Grimm
Blade of the Immortal
The Usual Suspects
While You Were Sleeping
Kabali (2016)
Detective Byomkesh Bakshy