what going on?
I Remember You

I Remember You

May. 05, 2017 IS. 105 Min.
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Synopsis

Kjo është historia e një burri dhe një gruaje që fillojnë të rikonstruktojnë një shtëpi të vjetër. Por, ata nuk e dinë akoma se ky qytet ka një histori të frikshme.

I Remember You
I Remember You
Original title Ég Man Þig
TMDb Rating 6.2 13 votes

Similar titles