what going on?
The Hurricane

The Hurricane

His greatest fight was for justice. Sep. 17, 1999 USA 146 Min. R
Your rating: 0
9.5 2 votes

Video trailer

Director

Cast

Liev Schreiber isSam Chaiton
Sam Chaiton
Dan Hedaya isDella Pesca
Della Pesca
Debbi Morgan isMae Thelma
Mae Thelma
Clancy Brown isLt. Jimmy Williams
Lt. Jimmy Williams
David Paymer isMyron Bedlock
Myron Bedlock
Harris Yulin isLeon Friedman
Leon Friedman

Synopsis

Historia e vërtetë e Rubin ‘Hurricane’ Carter, një boksier i burgosur padrejtësisht për një vrasje që nuk e ka kryer, dhe ndihma e jashtëzakonshme e njerëzve që e mbështetën për të vërtetuar pafajsinë e tij.

The Hurricane
The Hurricane
The Hurricane
The Hurricane
The Hurricane
The Hurricane
The Hurricane
The Hurricane
The Hurricane
The Hurricane
Original title The Hurricane
IMDb Rating 7.6 79,434 votes
TMDb Rating 7.2 323 votes

Similar titles

Boy 7
Road to Perdition
10 Cloverfield Lane (2016)
Hitchcock (2012)
Seoul Station (2016)
White Lily
The Notebook (2004)
Downfall
Thank You for Your Service
Fuck Up
April 9th
Bad Santa