Hot Pursuit

Hot Pursuit

Armed and Sort-of Dangerous. May. 08, 2015 USA PG-13
Your rating: 0
4.8 4 votes

Video trailer

Synopsis

Një oficere e policisë përfshihet në një aventurë kur i jepet një mision: të mbrojë vejushën e një trafikanti droge duke u përballur me kriminelë dhe policë te korruptuar.

Hot Pursuit
Hot Pursuit
Hot Pursuit
Hot Pursuit
Hot Pursuit
Hot Pursuit
Hot Pursuit
Original title Hot Pursuit
IMDb Rating 5.1 35,526 votes
TMDb Rating 5.5 442 votes

Similar titles

The Hollow Point (2016)
Road to Perdition
How to Be a Latin Lover
All Ladies Do It
Scouts Guide to the Zombie Apocalypse
Mercury Plains
47 Ronin (2013)
Stuck in Love
Eight Crazy Nights (2002)
Magic Mike XXL
Braveheart
Kaal (2005)