The Hooligan Factory

The Hooligan Factory

These boys will leave you in stitches! Jun. 13, 2014 UK 90 Min. N/A
Your rating: 0
10 6 votes

Video trailer

Synopsis

Deni dëshiron diçka më shumë. Pas përjashtimit nga shkolla ai shkon dhe jeton në gjyshërit e tij. Por kur shtigjet e Denit dhe Deksit takohen ata nisin një udhetim sa te vjeter sa vete huliganizmi.

The Hooligan Factory
The Hooligan Factory
The Hooligan Factory
Original title The Hooligan Factory
IMDb Rating 4.8 1,624 votes
TMDb Rating 5.4 5 votes

Similar titles

Central Intelligence
The Layover (2017)
Kung Fu Panda 3
Golden Years
Bad Moms (2016)
Ted 2
Pride and Prejudice and Zombies
Bad Santa 2 (2016)
Home Alone 4
Singam 2  (2013)
Burnout 2
Armour of God II: Operation Condor