what going on?
Hitman

Hitman

Assassin 47 Nov. 21, 2007 France, USA 89 Min. R
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Xavier Gens
Director

Cast

Dougray Scott isMike Whittier
Mike Whittier
Olga Kurylenko isNika Boronina
Nika Boronina
Robert Knepper isYuri Marklov
Yuri Marklov
Ulrich Thomsen isMikhail Belicoff
Mikhail Belicoff
Henry Ian Cusick isUdre Belicoff
Udre Belicoff
Christian Erickson isGeneral Kormarov
General Kormarov
Eriq Ebouaney isBwana Qvie
Bwana Qvie
Joe Sheridan isCaptain Gudnayev
Captain Gudnayev

Synopsis

Agjenti 47 është trainuar për të qënë një vrasës profesionist me pagesë, ku armët e tij më të fuqishme janë vetëpërmbajtia dhe krenaria per punën. 47 është njëkohësisht emri i tij i vetëm si dhe kodi i shenjuar ne njërën anë të qafës.

Hitman
Hitman
Hitman
Hitman
Hitman
Hitman
Hitman
Hitman
Hitman
Hitman
Original title Hitman
IMDb Rating 6.3 141,266 votes
TMDb Rating 5.9 577 votes

Similar titles

The Disappearance of Eleanor Rigby: Them
Nëntori i dytë (1982)
Blind
Pocahontas
Waffle Street
Stomp the Yard
Flatliners
The Great Debaters (2007)
Don’t Breathe
I Don’t Feel at Home in This World Anymore
Big Game
Airlift