what going on?
The Heir Apparent: Largo Winch

The Heir Apparent: Largo Winch

Dec. 17, 2008 France 108 Min.
Your rating: 0
2 1 vote

Video trailer

Director

Cast

Synopsis

Pasi një miliarder i fuqishëm vritet, djali i tij i adoptuar në mënyrë sekrete duhet të provojë që është i duhuri për të trashëguar pasurinë, të gjejë vrasësit e babait dhe t’i pengojë që t’i marrin kompaninë…

The Heir Apparent: Largo Winch
The Heir Apparent: Largo Winch
The Heir Apparent: Largo Winch
The Heir Apparent: Largo Winch
The Heir Apparent: Largo Winch
Original title Largo Winch
IMDb Rating 6.5 11,646 votes
TMDb Rating 6 145 votes

Similar titles

Dying of the Light
Kaal (2005)
The Revenant
True Legend (2010)
The Huntsman: Winter’s War
Jumanji: Welcome to the Jungle
Mercury Plains
Agora (2009)
Till We Meet Again
Maximum Ride
Big Hero 6
The Way Back