what going on?
Hansel & Gretel: Witch Hunters

Hansel & Gretel: Witch Hunters

Classic tale. New twist. Jul. 20, 2018 Germany, USA 88 Min. R
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Cast

Synopsis

Vëllezërit Hansel dhe Gretel lihen vetëm në pyll nga babai i tyre dhe kapen nga një shtrigë djallëzore në një shtëpi prej karameleje. Megjithatë, ata e vrasin shtrigën dhe arratisen që aty. Vite më vonë, jetimët janë bërë gjuetarë të famshëm shtrigash. Kur njëmbëdhjetë fëmijë humbasin në një fshat të vogël, Kryebashkiaku thërret Hanselin dhe Gretelin për t'i shpëtuar dhe ata shpëtojnë Minën flokëkuqe nga sherifi që kërkon ta djegë duke e akuzuar për magji.

Hansel & Gretel: Witch Hunters
Hansel & Gretel: Witch Hunters
Hansel & Gretel: Witch Hunters
Hansel & Gretel: Witch Hunters
Hansel & Gretel: Witch Hunters
Hansel & Gretel: Witch Hunters
Hansel & Gretel: Witch Hunters
Hansel & Gretel: Witch Hunters
Hansel & Gretel: Witch Hunters
Hansel & Gretel: Witch Hunters
Original title Hansel & Gretel: Witch Hunters
IMDb Rating 6.1 162,586 votes
TMDb Rating 5.6 2524 votes

Similar titles

Armour of God
Kingsman: The Secret Service
Star Trek Beyond
Ninja Apocalypse
Underworld Blood Wars (2016)
Pawn Shop Chronicles
Commando 2: The Black Money Trail
Sniper: Legacy
The Numbers Station
Kabul Express (2006)
Burying the Ex
The Lone Ranger