what going on?
Hammer of the Gods

Hammer of the Gods

Blood will Reign Jul. 05, 2013 United Kingdom 99 min Min. R
Your rating: 0
1 1 vote

Video trailer

Synopsis

Me sfond Britaninë Vikinge të viteve 871 pas Krishtit, Çekiçi i Perëndive është një tregim i egër dhe intensiv i një bote gjuha e së cilës është vetëm dhuna. Një luftëtar i ri viking, Steinari (Charlie Bewley), dërgohet nga babai i tij, mbreti, në një kërkim për të gjetur vëllain e tij të larguar, i cili ishte dëbuar nga mbretëria shumë vite më parë. Udhëtimi epik i Steinarit përtej territoreve armiqësore dhe të frikshme gradualisht e kthejnë në burrin që babai e tij dëshiron ta bëjë – pasardhësin e pamëshirshëm të fronit të tij.

Hammer of the Gods
Hammer of the Gods
Hammer of the Gods
Hammer of the Gods
Hammer of the Gods
Hammer of the Gods
Hammer of the Gods
Hammer of the Gods
Hammer of the Gods
Hammer of the Gods
Original title Hammer of the Gods
IMDb Rating 4.5 7,297 votes
TMDb Rating 4.4 100 votes

Similar titles

The Commuter
Defective
Tiger Zinda Hai
Kick-Ass 2
Born To Race
The Brink
Darkest Hour
Over the Top
Kickboxer: Retaliation
Kill Order
Black Panther
Bleeding Steel