what going on?
click on ad to close
G.I. Joe: The Rise of Cobra

G.I. Joe: The Rise of Cobra

When all else fails, they don't. Aug. 04, 2009 USA, Czech Republic 118 Min. PG-13
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Cast

Dennis Quaid isGeneral Hawk
General Hawk
Sienna Miller isAna / Baroness
Ana / Baroness
Joseph Gordon-Levitt isThe Doctor / Rex
The Doctor / Rex
Christopher Eccleston isMcCullen / Destro
McCullen / Destro
Lee Byung-hun isStorm Shadow
Storm Shadow

Synopsis

G.I. JOE është një njësi operacionesh speciale lartësisht e stërvitur dhe tepër sekrete e përbërë nga burra e gra nga i gjithë globi. Zyrtarisht, këta luftëtarë nuk ekzistojnë. Janë të paktë ata që dinë të vërtetën se G.I. JOE luftojnë një luftë sekrete, si radha e parë dhe e fundit e mbrojtjes kundër forcave që kërkojnë të fusin botën brenda kaosit. Kudo që ka telashe, G.I. JOE janë atje. Karakterët tuaj të preferuar G.I. JOE janë kthyer… por këtë radhë, askush nuk është i sigurt. S’ka parashuta. S’ka lazera. S’ka rregulla. Kujdes… kjo nuk është lojë!

G.I. Joe: The Rise of Cobra
G.I. Joe: The Rise of Cobra
G.I. Joe: The Rise of Cobra
G.I. Joe: The Rise of Cobra
G.I. Joe: The Rise of Cobra
G.I. Joe: The Rise of Cobra
G.I. Joe: The Rise of Cobra
G.I. Joe: The Rise of Cobra
G.I. Joe: The Rise of Cobra
G.I. Joe: The Rise of Cobra
Original title G.I. Joe: The Rise of Cobra
IMDb Rating 5.8 176,655 votes
TMDb Rating 5.7 1447 votes

Similar titles

Final Girl
Pound of Flesh
Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’
V for Vendetta (2005)
Falcon Rising
Berserk: The Golden Age Arc 3 – Descent
Hitman: Agent 47
Survival Code
Baby Driver
Killing Season
Canopy
Code of Honor