what going on?
Forgotten

Forgotten

19 days’ missing, when my brother returns, my reality starts to crack down. Nov. 29, 2017 KR. 109 Min.
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Synopsis

Xhin-seok shpërngulet në shtëpinë e re me vëllanë e madh Ju-Seok, mamanë dhe babanë. Xhin-seok vuan nga ankthi por me mjekimet që merr arrin të bëjë një jetë normale. Një mbrëmje me shi, Xhin-seok e sheh vëllanë duke u rrëmbyer nga disa burra me një fugon të zi. Pas 19 vitesh heshtje Ju-Seok rikthehet në shtëpi por nuk mban mend asgjë. Xhin-seok vëren disa ndryshime në sjelljen e të vëllait dhe fillon të dyshojë se personi që është kthyer nuk është Ju-Seok. Ndërkohë Xhin-seok dëgjon zhurma nga një dhomë e kyçur përkohësisht, nga pronari i mëparshëm i shtëpisë.

Forgotten
Forgotten
Forgotten
Forgotten
Forgotten
Forgotten
Forgotten
Forgotten
Forgotten
Forgotten
Original title 기억의 밤
TMDb Rating 7.8 22 votes

Similar titles