what going on?
click on ad to close
For a Few Bullets (2016)

For a Few Bullets (2016)

Jul. 15, 2016 China 115 Min. N/A
Your rating: 0
9 2 votes

Video trailer

Synopsis

Një mashtrues dhe një agjente e qeverisë Kineze për arsye të ndryshme, përpiqen të shpëtojnë një objekt i cili është pasuri kombëtare nga agjentët japonezë.

Original title 快手枪手快枪手
IMDb Rating 5.5 27 votes
TMDb Rating 7 1 votes

Similar titles

Everly
Cloverfield
Sing (2016)
The Protector
Dragonheart 3: The Sorcerer’s Curse
Miracle in Cell No. 7
Spy
Hackers
X-Men: The Last Stand
Vive la France
Miss You Already
I Don’t Feel at Home in This World Anymore