what going on?
Elite Squad: The Enemy Within (2010)

Elite Squad: The Enemy Within (2010)

The Masterminds of the Organized Crime in Rio Oct. 08, 2010 Brazil 115 Min. UNRATED
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Cast

Wagner Moura isTenente-Coronel Nascimento
Tenente-Coronel Nascimento
Irandhir Santos isDiogo Fraga
Diogo Fraga
André Ramiro isAndré Matias
André Matias
Milhem Cortaz isTenente-Coronel Fábio
Tenente-Coronel Fábio
Seu Jorge isBeirada
Beirada
André Mattos isFortunato
Fortunato

Synopsis

Pas një proteste në burg, ish-kapiteni Nascimento, tani një oficer i lartë i sigurimit në Rio de Janeiro, është e përfshir në një mos marrëveshje të përgjakshme politike që përfshin zyrtarët qeveritarë dhe grupet paramilitare.

Elite Squad: The Enemy Within (2010)
Elite Squad: The Enemy Within (2010)
Elite Squad: The Enemy Within (2010)
Elite Squad: The Enemy Within (2010)
Original title Tropa de Elite 2
IMDb Rating 8.1 67,509 votes
TMDb Rating 7.3 281 votes

Similar titles

The Drop
M.S. Dhoni: The Untold Story (2016)
Pixels
The Italian Job (2003)
The Magnificent Seven (2016)
Everything Must Go
Killing Season
Master of the Drunken Fist: Beggar So (2016)
Don’t Think Twice (2016)
Hitch
The Voyeur
Barely Lethal