what going on?
click on ad to close
Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’

Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’

Apr. 18, 2015 Japan NOT RATED
Your rating: 0
10 4 votes

Video trailer

Director

Cast

Masako Nozawa isSon Gokû / Son Gohan (voice)
Son Gokû / Son Gohan (voice)
Ryō Horikawa isVegeta (voice)
Vegeta (voice)
Hiromi Tsuru isBulma (voice)
Bulma (voice)
Mayumi Tanaka isKuririn (voice)
Kuririn (voice)
Toshio Furukawa isPiccolo (voice)
Piccolo (voice)
Takeshi Kusao isTrunks (voice)
Trunks (voice)
Hikaru Midorikawa isTenshinhan (voice)
Tenshinhan (voice)
Natsuki Hanae isJaco (voice)
Jaco (voice)
Kôichi Yamadera isBeerus (voice)
Beerus (voice)

Synopsis

Në një ditë të qetë në Tokë, 2 ushtarë të Frizerit, Sorbeti dhe Tagoma, me anë të Sferave të Dragoit ringjallin Frizerin. Frizeri fillon të hakmerret ndaj Gokut.

Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’
Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’
Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’
Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’
Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’
Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’
Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’
Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’
Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’
Dragon Ball Z: Resurrection ‘F’
Original title ドラゴンボールZ 復活の「F」
IMDb Rating 7.5 12,910 votes
TMDb Rating 7 222 votes

Similar titles

Baywatch
White House Down
I Am Wrath
Hot Pursuit
Kon-Tiki (2012)
Pathfinder (2007)
Pete’s Dragon (2016)
Zootopia
Code Name: The Cleaner (2007)
Minions
Fast & Furious 6
Guardians