what going on?
Aliexpress INT
click on ad to close
Dino King (2012)

Dino King (2012)

Jan. 26, 2012 South Korea 88 Min. N/A
Your rating: 0
8.2 5 votes

Video trailer

Director

Han Sang-Ho
Director

Cast

Synopsis

Familja e Spekëllsit të vogël, një Torozaur, do të vritet nga një Tiranozaur dhe aty do të fillojë një armiqësi e…

Dino King (2012)
Dino King (2012)
Original title Dino King
IMDb Rating 5.6 422 votes
TMDb Rating 7 2 votes