what going on?
Cop and a Half: New Recruit

Cop and a Half: New Recruit

One Kid's Fantasy. One Cop's Nightmare. Aug. 01, 2017 US. 97 Min.
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Cast

Synopsis

Një fëmijë me zhvillim të parakohshëm dhe një oficer policie bashkojnë forcat për të kapur një kriminel të fuqishëm.

Cop and a Half: New Recruit
Cop and a Half: New Recruit
Original title Cop and a Half: New Recruit
TMDb Rating 6.3 4 votes

Similar titles