what going on?
Budhia Singh: Born to Run (2016)

Budhia Singh: Born to Run (2016)

Aug. 05, 2016 India N/A
Your rating: 0
8 2 votes

Video trailer

Synopsis

Filmi është një biografi për Budia Singun, vrapuesin më të vogël të maratonës në botë, historia e të cilit ngjalli debat dhe inspirim në të gjithë botën.

Original title Budhia Singh: Born to Run
IMDb Rating 9.0 312 votes

Similar titles

Everything Must Go
The Drop
Canopy
Son of a Gun
Small Crimes
13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi
A Walk Among the Tombstones
War Story
Downfall
When the Bough Breaks (2016)
Another 9 1/2 Weeks (1997)
Lion