what going on?
click on ad to close
Berserk: The Golden Age Arc 2 – The Battle for Doldrey

Berserk: The Golden Age Arc 2 – The Battle for Doldrey

Jun. 23, 2012 Japan 80 Min. TV-MA
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Synopsis

Për tre vite, Gatsi besonte se misioni i tij ishte të përmbushte ëndrrën e Grifith. Por në vend që të konsiderohet miku dhe i besuari i Grifith, ai kupton se në fakt i duhet ta lërë Bandën e Hauksave. Në të njëjtën kohë, është gati për të filluar një betejë e përgjakshme për të marrë kështjellën e Doldrit nga mbretëria e Çuderit. Bandës së Hauksave do t’i duhet të përballojë një ushtri të fuqishme prej 30,000 ushtarësh!

Berserk: The Golden Age Arc 2 – The Battle for Doldrey
Berserk: The Golden Age Arc 2 – The Battle for Doldrey
Berserk: The Golden Age Arc 2 – The Battle for Doldrey
Berserk: The Golden Age Arc 2 – The Battle for Doldrey
Berserk: The Golden Age Arc 2 – The Battle for Doldrey
Berserk: The Golden Age Arc 2 – The Battle for Doldrey
Berserk: The Golden Age Arc 2 – The Battle for Doldrey
Berserk: The Golden Age Arc 2 – The Battle for Doldrey
Berserk: The Golden Age Arc 2 – The Battle for Doldrey
Berserk: The Golden Age Arc 2 – The Battle for Doldrey
Original title ベルセルク 黄金時代篇II ドルドレイ攻略
IMDb Rating 7.9 4,594 votes
TMDb Rating 7.2 35 votes

Similar titles

Beauty and the Beast
The Magnificent Seven (2016)
Get the Gringo (2012)
Asterix at the Olympic Games (2008)
Battle of the Damned
Street Fighter: Assassin’s Fist
Barely Lethal
The Hitman’s Bodyguard
Cars 3
Detective Byomkesh Bakshy
Battle of the Damned
Pocahontas