what going on?
click on ad to close
Barbie: The Princess & The Popstar

Barbie: The Princess & The Popstar

True friends rock in perfect harmony! Sep. 13, 2012 USA 86 Min. N/A
Your rating: 0
9.3 6 votes

Video trailer

Director

Cast

Kelly Sheridan isPrincess Tori (speaking)
Princess Tori (speaking)
Jennifer Waris isPrincess Tori (singing)
Princess Tori (singing)
Ashleigh Ball isKeira (speaking)
Keira (speaking)
Tiffany Giardina isKeira (singing)
Keira (singing)

Synopsis

Në këtë aventurë muzikore, Barbi si Tori, princesha zemër mirë e Meribellës e cila preferon të këndojë dhe të kërcejë dhe jo të kryejë detyrat e saj mbretërore Për më shum shiko filmin.

Barbie: The Princess & The Popstar
Barbie: The Princess & The Popstar
Original title Barbie: The Princess & The Popstar
IMDb Rating 5.6 894 votes
TMDb Rating 5.7 26 votes

Similar titles

Cars 3
Batman and Harley Quinn
Yogi Bear (2010)
Alpha and Omega (2010)
Bedtime Stories
Kubo and the Two Strings (2016)
Smurfs: The Lost Village
Storks (2016)
Sing (2016)
Berserk: The Golden Age Arc 3 – Descent
The Lego Batman Movie
Despicable Me 3