what going on?
Bad Frank

Bad Frank

A Man can Only Hold so much Inside. Jul. 04, 2017 US. 103 Min.
Your rating: 0
7.3 3 votes

Video trailer

Director

Cast

Synopsis

Frenk Pirs duket se bën një jetë normale, por kur e shkuara shqetësuese rikthehet dhe i merret diçka e vyer për të, maska e tij e të qenit mirë bie dhe i rikthehet sërish dëshira për të qenë i dhunshëm.

Bad Frank
Original title Bad Frank
TMDb Rating 7 3 votes

Similar titles

King Kong
Revolutionary Road
Largo Winch II
Spectral (2016)
Saheb Bibi Golaam (2016)
Sex and Lucia (2001) +18
Slow West
Orphan
Agora
Snow White and the Huntsman
The Hurricane
Annabelle: Creation