Assault on Wall Street

Assault on Wall Street

Power. Greed. Justice. Jun. 30, 2013 Canada, USA 99 Min. R
Your rating: 0
10 2 votes

Video trailer

Director

Uwe Boll
Director

Cast

John Heard isJeremy Stancroft
Jeremy Stancroft
Tyron Leitso isSpalding Smith
Spalding Smith
Mike Dopud isTom Allgard
Tom Allgard
Barclay Hope isIan Marwood
Ian Marwood

Synopsis

Xhimi është një Nju Jorkez që bën një jetë normale, ka një punë ku paguhet mirë dhe një familje që kujdeset për të. Papritmas, çdo gjë ndryshon kur ekonomia bie duke bërë që Xhimi të humbasë gjithçka.

Assault on Wall Street
Assault on Wall Street
Assault on Wall Street
Assault on Wall Street
Assault on Wall Street
Assault on Wall Street
Assault on Wall Street
Assault on Wall Street
Assault on Wall Street
Assault on Wall Street
Original title Assault on Wall Street
IMDb Rating 6.1 16,886 votes
TMDb Rating 5.6 146 votes

Similar titles

Anonymous a.k.a Hacker (2016)
Z for Zachariah
’71
The Daughter
Fantastic Four
Stonehearst Asylum (2014)
Dabbe: Bir cin vakasi
Skiptrace
Trespass
The Bye Bye Man (2017)
End of a Gun (2016)
A Tale of Love and Darkness