what going on?
Agora (2009)

Agora (2009)

Alexandria, Egypt. 391 A.D. The World Changed Forever. May. 17, 2009 Spain 127 Min. R
Your rating: 0
9 1 vote

Video trailer

Synopsis

Një dramë historike e vendosur në Egjiptin Romak, për filozofen Hypatia të Aleksandrisë dhe lidhjen e saj me skllavin e saj Davus, i cili është i ndarë mes dashurisë për të dhe mundësisë për të fituar lirinë duke u bashkuar me valën në rritje të Kristianizmit….

Agora (2009)
Agora (2009)
Agora (2009)
Agora (2009)
Agora (2009)
Agora (2009)
Agora (2009)
Agora (2009)
Agora (2009)
Agora (2009)
Original title Agora
IMDb Rating 7.2 53,612 votes
TMDb Rating 6.6 230 votes

Similar titles

Collateral Beauty (2016)
Agora
The Bling Ring
Descendants 2
The Whole Truth (2016)
Akira (2016)
Captain America: The Winter Soldier
Endless Love
Gold
The Skeleton Twins
The Diary of a Teenage Girl
Hell or High Water (2016)