what going on?
A Wish for Christmas

A Wish for Christmas

Nov. 05, 2016 84 Min.
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Cast

Synopsis

Sara Tomas është tipi i femrës që preferon të qëndrojë jashtë vëmendjes në punë, por kur ideja e saj e madhe për iniciativën e Krishtlindjeve vidhet, ajo i shpreh një dëshirë Babagjyshit që më në fund të ketë kurajë të ngrihet për veten e saj. Babagjyshi ia plotëson dëshirën, por vetëm për 48 orë. Teksa minutat kalojnë, Sara duhet të zbulojë se si të fokusohet te magjia e Krishtlindjeve dhe të shprehë atë që mendon në të njëjtën kohë.

A Wish for Christmas
A Wish for Christmas
A Wish for Christmas
A Wish for Christmas
A Wish for Christmas
A Wish for Christmas
A Wish for Christmas
Original title A Wish for Christmas
TMDb Rating 6.1 47 votes

Similar titles

Gomorrah (2008)
Love Actually
The Whole Truth (2016)
London Boulevard (2010)
Casino
Don’t Think Twice (2016)
It
A Street Cat Named Bob (2016)
Nocturnal Animals (2016)
The Choice
The Dressmaker
Dead Man Down