what going on?
A Street Cat Named Bob (2016)

A Street Cat Named Bob (2016)

Sometimes it takes nine lives to save one Nov. 04, 2016 UK 103 Min. UNRATED
Your rating: 0
10 1 vote

Video trailer

Synopsis

Bazuar në librin bestseller në të gjithë botën. Historia se si Xhejms Bouen, një këngëtar rruge dhe një i varur nga droga në përpjekje për ta lënë, i ndryshon jeta kur takon një mace rruge kuqalashe.

A Street Cat Named Bob (2016)
A Street Cat Named Bob (2016)
Original title A Street Cat Named Bob
IMDb Rating 7.3 1,510 votes
TMDb Rating 8.1 30 votes

Similar titles

Miracle in Cell No. 7
American Pie 2
Among Ravens
Acts of Violence
Dudes & Dragons
Monster Trucks (2016)
Panfilov’s 28 Men
Lily & Kat
Cheeky (2000)
I, Tonya
Call of the Wolf
Anonymous a.k.a Hacker (2016)