7 Cases

7 Cases

Jul. 31, 2015 UK N/A
Your rating: 0
5.5 2 votes

Video trailer

Director

Cast

Synopsis

Dy hajdutë bankash të dale në pension, bien dakord për një punë të fundit. Një fytyrë nga e shkuara e tyre u vjedh paratë dhe i ndan ato në 7 valixhe, ku secila lihet me një person që ata njohin. Nëse ata marrin valixhen, viktima vdes, nëse ata nuk arrijnë në kohë, viktima vdes, nëse ata ngatërrohen me kurthet, vdesin të gjithë. Dita e tyre kalon nga e keqe në akoma më të keqe ndërkohë që ata hasin të gjitha fytyrat nga e shkuara dhe u duhet të marrin vendime të vështira.

7 Cases
7 Cases
7 Cases
7 Cases
Original title 7 Cases
IMDb Rating 3.5 153 votes
TMDb Rating 1.9 4 votes

Similar titles

Sugar Mountain (2016)
Silent Night (2012)
The Outsider
Ouija: Origin of Evil (2016)
Wolf Warrior 2
Hitch
This Is Where I Leave You
Run the Tide (2016)
The Transfiguration
Kung Fu Jungle
Captain America: Civil War
Coldwater