6 Ways to Sundown

6 Ways to Sundown

One death isn't enough Jul. 31, 2015 USA N/A
Your rating: 0
5.7 3 votes

Video trailer

Director

Cast

Vinnie Jones isJohn Doe
John Doe
Vivica A. Fox isVeronica Smith
Veronica Smith
Tom Sizemore isMike Jones
Mike Jones
Bai Ling isJune Lee
June Lee
Dominique Swain isSteph Garcia
Steph Garcia

Synopsis

Soni Garcia është shpërndarësi më i madh i drogës në Amerikën e Veriut. Xhon Do është një burrë misterioz historia e të cilit është e panjohur. E vetmja gjë që dihet është se ai e do Sonin të vdekur dhe për këtë punëson 6 vrasës profesionistë…

6 Ways to Sundown
Original title 6 Ways to Sundown
IMDb Rating 4.1 643 votes
TMDb Rating 5 4 votes

Similar titles

Room
Largo Winch II
Siberian Education
Blood Circus
G-Force (2009)
Jarhead 2: Field of Fire
The Family
These Final Hours
Gangs of New York
In Order of Disappearance
Into the Storm
Ace Ventura: When Nature Calls