2 States

2 States

Apr. 17, 2014 India NOT RATED
Your rating: 0
6.7 3 votes

Video trailer

Director

Cast

Alia Bhatt isAnanya Swaminathan
Ananya Swaminathan
Amrita Singh isKavita Malhotra
Kavita Malhotra
Arjun Kapoor isKrish Malhotra
Krish Malhotra
Revathi isRadha Swaminathan
Radha Swaminathan
Ronit Roy isVikram Malhotra
Vikram Malhotra
Shivkumar Subramaniam isShiv Swaminathan
Shiv Swaminathan

Synopsis

Udhëtimi më romantik i një çifti me kultura të ndryshme, Krish Malohtra dhe Ananya. Pas mbarimit të studimeve në universitet ata vendosin të martohen por a do të bien dakord prindërit e tyre për këtë martës?

2 States
2 States
2 States
Original title 2 States
IMDb Rating 7.0 15,103 votes
TMDb Rating 6.3 30 votes

Similar titles

Cinderella
Scouts Guide to the Zombie Apocalypse
April 9th
Sarrainodu
Nëntori i dytë (1982)
Ishq Click (2016)
The Swindlers
That’s My Boy (2012)
Pride and Prejudice and Zombies
Home Alone 4
A Christmas Carol
Chicago