what going on?

Stranger Things 2x8

Chapter Eight: The Mind Flayer

Laboratori Haukins përfundon në kyçje totale pas një situate vdekjeprurëse, duke zënë brenda Uillin dhe të tjerët; duke sjellë në skenë një Hero të pazakontë.

Stranger Things: 2×8
Stranger Things: 2×8
Oct. 27, 2017

Stranger Things season 2