what going on?

Stranger Things 2x7

Chapter Seven: The Lost Sister

Vizionet psikike e drejtojnë Eleven tek një grup banditësh dhe një vajzë të inatosur me të shkuarën e saj.

Stranger Things: 2×7
Stranger Things: 2×7
Oct. 27, 2017

Stranger Things season 2