what going on?

Stranger Things 2x6

Chapter Six: The Spy

Lidhja e Uillit me renë e ligë bëhet më e fortë por askush nuk di si ta ndalojë. Diku tjetër, Dustin dhe Steve kriojnë një shoqëri të pazakontë.

Stranger Things: 2×6
Stranger Things: 2×6
Oct. 27, 2017

Stranger Things season 2