what going on?

Stranger Things 2x1

Chapter One: MADMAX

Teksa qyteti përgatitet për Hallouin, një lojtar i fortë thyen rekordin e lojës së djemve, dhe inspektori Hopper heton kalbjen e kungujve në një fushë.

Stranger Things: 2×1
Stranger Things: 2×1
Oct. 27, 2017

Stranger Things season 2