what going on?

Stranger Things 1x8

Chapter Eight: The Upside Down

“Dr.Brenner mban për të pyetur Hopperin dhe Joycen ndrëkohë që djemtë presin me Elevenin tek palestra.
Tek Willi, Nancy dhe Jonathan përgatiten për luftë.”

Stranger Things: 1×8
Jul. 15, 2016

Stranger Things season 1