what going on?

Stranger Things 1x4

Chapter Four: The Body

Duke refuzuar të pranojë që Willi ka vdekur, Joyce përpiqet të komunikojë me djalin e saj. Djemtë e ndryshojnë Eleven që të mos bjerë në sy. Jonathani dhe Nancy krijojnë një aleancë të pazakontë.

Stranger Things: 1×4
Jul. 15, 2016

Stranger Things season 1