what going on?

Stranger Things 1x3

Chapter Three: Holly, Jolly

Nancy e shqetësuar kërkon Barbaran dhe zbulon se me çfarë është marrë Jonathani. Joyce është e bindur se Willi po përpiqet të flasë me të.

Stranger Things: 1×3
Jul. 15, 2016

Stranger Things season 1