what going on?

Stranger Things 1x1

Chapter One: The Vanishing of Will Byers

Në Departamentin e Energjisë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ndodh një event i pashpjegueshëm. Më pas, kur një djalë i vogël me emrin Uill zhduket pas një nate të kaluar me shokët e tij, nëna e tij Xhojs dhe qyteti i Hokinsit zhyten në terr.

Stranger Things: 1×1
Stranger Things: 1×1
Jul. 15, 2016

Stranger Things season 1