what going on?

Sherlock 1x1

A Study in Pink

Veterani i luftës, Dr. Xhon Uatson, rikthehet në Londër në nevojë të një vendi për të qendruar. Ai takon Sherlok Holmes, një detektiv këshillues, dhe të dy së shpejti e gjejnë veten duke hetuar një varg ‘vetëvrasjesh’ në seri.

Sherlock: 1×1
Sherlock: 1×1
Jul. 25, 2010

Sherlock season 1