what going on?

Narcos 3x8

Convivir

Davidi kërkon të marr hak për të atin dhe vendos Enriquen në rrezik. Peña kërkon ndihmën e Don Bernës për një mision shpëtimi.

Narcos: Sezoni 3 – Episodi 8
Sep. 01, 2017

Narcos season 3