what going on?

Narcos 3x10

Going Back to Cali

Davidi dhe Pena janë në kërkim të Pallomarit. Pena merr një vendim të rëndësishëm për karrierën e tij.

Narcos: Sezoni 3 – Episodi 10 (I FUNDIT)
Sep. 01, 2017

Narcos season 3