what going on?

Game of Thrones 7x5

Eastwatch

Danerisi kërkon besnikëri nga ushtarët e mbetur të Lanisterëve dhe të bëjë armëpushim me Sersin. Kjo e fundit betohet që do të shkatërrojë këdo që i del përpara.

Game of Thrones: 7×5
Game of Thrones: 7×5
Game of Thrones: 7×5
Game of Thrones: 7×5
Game of Thrones: 7×5
Game of Thrones: 7×5
Game of Thrones: 7×5
Game of Thrones: 7×5
Game of Thrones: 7×5
Aug. 13, 2017

Game of Thrones season 7